Å-festival 2018

Hvert år til Å-festival samles mere end 3000 mennesker om musik og fællesskab med Gud i centrum i pinsen, og SnakTro har en række forskellige opgaver på Å-festival:

Snak i gaderne

En hel del af festivalgæsterne sover på pladsen enten i kampingvogn eller telt, og SnakTro vil gerne hjælpe til med at skabe et god stemning og et godt fællesskab. Derfor går vi rundt på pladsen, og besøger folk i deres campingvogn eller telt, og hygger og snakker om stort og småt.

Samtale

Til Å-festival er det muligt at få en samtale med en kristen bror eller søster. Det kan være rart at snakke med en som har tavshedspligt og som man ikke ser til dagligt, om hvad der gør ondt i livet. Det kan gøre byrdene lidt nemmere at bære.

Rent praktisk kommer vi til at have samtaler i et telt lige ved siden af det store telt. Det meste af tiden kommer man til at side i samtale teltet, men i løbet af dagen skal man bare være til rådighed så man kan møde op i tilfælde af at nogen ønsker at have en samtale.

Forbøn om aftenen

Om aftenen sidder vi i samtale/forbøns-teltet og beder for folk der ønsker forbøn. Denne opgave er nogle gange nært forbunden med det at sidde i samtale, da nogle forbønsemner måske også skal kombineres med en samtale.

Bliv frivillig på Å-festival

Hvis du ønsker at blive frivillig på Å-festival så kontakt snaktro teamet