Besøg af SnakTro

SnakTro’s arbejdsmetode

Vi er et team af erfarne evangelister. Vi har erfaring med at skabe dialog på kræmmermarkeder, festivaller, byfester, efterskoler, campingpladser, bytorve og på baggrund af denne erfaring vil vi gerne udrust støtte og sparre. SnakTro arbejder i hele Danmark, og derfor hverken kan eller vil vi ikke være tovholdere for arrangementer over hele landet. Vores styrke er at hjælpe lokale kræfter med sparring, iværksætning af projekter, undervisning, og at møde mennesker i dialog. 

Vi vil rigtig gerne møde jeres behov! Et arrangement af SnakTro behøver ikke være det store setup-up med café-vognen pavillioner, A-skilte og lys. Vi kommer med lige præcis det I har brug for. Hvis I kun har behov for pavillioner, eller kopper, eller endda kun SnakTro, er vi klar til at hjælpe. Ring på 22 330 440 eller skriv en mail, til en af kontaktpersonerne til højre.

I øjeblikket består vi af to fuldtidsansatte, to volontøre, en deltidsansat og en fritidsansat. Vi seks personer udgør SnakTro! Derudover er vi bakket op af en stor skare af frivillige, som altid kan blive større.

Vores Setups

I fællesskab med jer, finder vi den bedste løsning. Nedenstående står de 2 mest brugte af vores opsætningsmuligheder.

Det store setup

SnakTro har en café, som er indretttet med et lille tekøkken, og 3 siddegrupper. Der er 3 fladskærme og højtalere i vognen som er med til at skabe en god stemning, og et rum hvor en dialog om tro kan udfolde sig. Selve vognen er en 10,5 x 3 meter BE-trailer og kræver derfor ikke særlige miljø-tilladelser.

Det mindre setup

SnakTro har også en trailer, med pavillioner, borde, stole og reklameskilte, så vi kan skabe et rum for dialog, som kræver mindre plads. Denne løsning er i nogle situationer bedre, da det kan virke mindre “skræmmende” for forbipasserende lige at stoppe og tage en snak, end at blive inviteret indenfor i en vogn.

Kontaktpersoner

Leder af SnakTro: Jens Marthin Thuehøj Pedersen

ORLOV FRA D. 16 SEPT. TIL D. 20 OKT – KONTAKT ROBERT SVENDSEN ISTEDET

Mail: Jens@SnakTro.dk
Primær kontakt for:
Besøg af SnakTro

Konceptudvikling

SnakTro konsulent: Robert Svendsen

Mail: Robert@SnakTro.dk
Telefon 22 330 440
Primær kontakt for:
GadeTro