cafebussen bliver til snaktro

Cafébussen bliver til SnakTro

Vi har glædet os så meget til at skrive denne nyhed. Vi vil gerne fortælle jer, hvad der sker ved Cafébussen i disse dage. For nu der sker store ting!

cafebussen bliver til snaktroNyt køretøj

Måske har du hørt at Cafébussen ved at skifte bussen ud med en såkaldt BE-trækker. Det kan måske lyde som om det er en nedgradering – at gå fra en bus til en trailer. Men virkeligheden er, at caféen bliver større end den var. Så det er på alle måder en opgradering.

Traileren bliver indrettet som en café ligesom bussen har været det, så vi kan stadig gøre det vi er bedst til; invitere ind til en kop kaffe og en snak om tro. Fordelene ved sådan en trailer frem for bussen er mange. Vi har købt den, og er nu i gang med at få den bygget. Kassen står klar og tømreren som skal bygge cafeen indvending er i så småt gået i gang. Vi håber på, at den kan være færdig i løbet af april.

Cafébussen skifter navn

I samme forbindelse skifter Cafébussen også navn. Vi kan jo ikke så godt hedde caféBUSSEN, når det ikke længere er en bus. Derfor skifter vi navn til SnakTro. Det navn fortæller langt mere end “Cafébussen” hvad det egentligt er, vi gerne vil: snakke tro med mennesker. Det nye navn og køretøj kommer til at være en del af en større relancering af, hvad det er vi som team kan og ønsker at gøre.

Vi kommer i nærmeste fremtid også til at lancere et nyt koncept kaldet “GadeTro”, der er en gentænkning af det, der før hed gadecafe. Det er en gruppe mennesker i et område, der ønsker at mennesker, primært i nattelivet, skal have en mulighed for at få en kop kaffe og en snak om tro – lige dér på gaden hvor de er.

Vi arbejder også på et kursuskoncept under SnakTro, som vi kommer til at fortælle meget mere om senere. Dertil kommer en hel masse andre ting, som vi arbejder på. Så forvent at høre mere om SnakTro i løbet af dette år, hvor vi tester en masse ting.

Som det fremgår, så kommer vi til i SnakTro-teamet at lave flere ting, der ikke som sådan er knyttet til vores køretøj. Vi, som team, ønsker at blive løsrevet mere fra køretøjet, end det indtil nu har været opfattelsen af Cafébus teamet. For vi vil gerne have at den nye café bliver brugt, uden at vi som team nødvendigvis behøver at være med, og omvendt at vi, som team, kan blive brugt, uden at vi har cafeen med.

Følg med i nyhederne her på siden og på facebook, hvor vi løbende vil fortælle mere om hvad der sker hos SnakTro.