NY TITEL – SAMME ANSIGT

Fra den 1. november er Anne Mette Bjerregaard blevet fritidsansat i Indre Mission. Hendes fokusområde er SnakTro. Anne Mette har været på frivillig kontrakt i de sidste 6 måneder, men er nu blevet en mere officiel del af vores team i Aarhus.

Hvem er Anne Mette?

Men hvem er Anne Mette og hvad skal hun lave?
Anne Mette er 36 og gift med Niels Kristian. Ud over at arbejde hos os laver hun, som hun siger med et glimt i øjet “Så lidt som muligt”. Nej, spøg til side. Anne Mette går hjemme og passe hus og hjem.

Vi føler os privilegerede at hun vil arbejde hos os, da hun fritager os andre fra en masse papir arbejder. Det gør at vi kan fokuserer mere på at snakke om Jesus rundt omkring i landet. Anne Mette har primært administrative opgaver i vores ‘maskinrum’, men I kan også møde hende rundt i det danske land sammen med os andre.

“Gud kan bruge mig”

Anne Mette fortæller, at hun  glad for at være den del af teamet. Selvom hun ikke før har set sig selv som ‘kontor-mus’, giver det hende glæde når hun kan se hendes arbejder frigiver energi hos de andre. Hun fortsætter, ‘Jeg ønsker frem for alt at flere kan høre om Jesus og at være en del af det er en stor velsignelse for mig. Så betyder det ikke så meget for mig, hvilke opgaver jeg har. Når Gud kan bruge mig, er det et tilsagn om at intet arbejde er for lille eller ubetydeligt. Jeg arbejder trods alt kun 4 timer om ugen’.

Anne Mette har sagt ja til at arbejde hos os i 5 år.

Denne ansættelsesform er helt ny for vores team, da Anne Mette er den første, udover de lønnede og volontørerne, som er fast på kontoret og har vores arbejde som fokusområde. Hun bliver forhåbentlig heller ikke den sidste! Vi er meget interesseret i at have frivillige fra lokalområdet selvom vi arbejder på landsplan.