Om SnakTro

Her på siden kan du se hvem SnakTro-teamet består af, læse om SnakTro’s historie, se ledige stillinger og læse om det at være fritidsevangelist hos SnakTro.

SnakTro er en del af Indre Mission. SnakTro arbejder med på Indre Missions mission: Lede til Jesus. Denne mission har vi og vil vi fortsat arbejde frem mod ud fra tre hovedfokus områder:
– Skabe en konkret platform hvor mennesker kan forholde sig til livets store spørgsmål og træffe et aktivt valg angående tro.
– Gennem åben dialog vil vi gøre evangeliet kendt, så det opleves relevant for mennesker.
– Udrustning, støtte og sparring til fællesskaber og enkeltpersoner til evangelisations og diakonale events.

SnakTro er et hold af ansatte og volontører der snakker om Jesus med folk, i alle mulige forskellige kontekster. SnakTro besøger en lang række efterskoler, hvor de stiller cafeen op og byder alle eleverne på kaffe, småkager, og en snak om tro. SnakTro hjælper til på en række festivaller, hvor de stiller cafeen op og snakker om tro med dem der er interesseret. De ansatte ved SnakTro tager også rundt og underviser i forskellige sammenhænge; missionshuse, konferencer etc.

SnakTro teamet hjælper til med gademission i hele Danmark og har oprettet netværket GadeTro, der skal overskueliggøre hvor der er mission rundt omkring i Danmark. Desuden hjælper SnakTro teamet til på gaden og er med alle GadeTro afdelingerne ude på gaden mindst én gang hvert halve år.

Medarbejdere ved Snaktro

Her kan du se hvem der er ansat ved SnakTro.

Klik på billederne for at læse mere

SnakTros Historie

SnakTros Historie

SnakTro navnet er nyt. Køretøjet er nyt. Men i virkeligheden har SnakTro en lang historie bag sig. Vi har forsøgt at samle noget af den her, men hvis du har været ansat ved “bogbussen”, “Cafébussen” eller et af de andre køretøjer og du har en god historie, så kontakt os endelig.

Læs historien

Ledige stillinger

Vi søger to volontører med tiltrædelse omkring 1. november 2018 eller 1. januar 2019.

Du kan se frem til et udadrettet arbejde der spænder lige fra kontakt til teenagere rundt på efterskolerne til kontakt med Fru Hansen i hjertet af Løgumkloster. Desuden er der rig mulighed for at være med til at forme SnakTros fremtidige arbejde. Og endelig vil du få ad hoc opgaver i Region Aarhus, hvis tiden tillader det.

Læs mere
Ledige stillinger
Fritidsevangelist

Fritidsevangelist

Har du et kald som evangelist, har du mulighed for at blive ansat som fritidsevangelist i Indre Mission. Opgaven går i sin enkelhed ud på, at du skal være med til at inspirere til evangelist i dit lokalområde. Dette kan gøres på mange måder, og det er stort set op til dig, hvordan du vil varetage denne opgave.

Læs mere