Bliv sommerevangelist

Hvert år har SnakTro ca. 50 sommerevangelister, der hver bruger mellem 2 og 14 dage af deres sommerferie på at fortælle andre om deres tro på Jesus. Det er ulønnet at være sommerevangelist, men vi sørger for kost og logi, samt dækning af transportomkostninger. Længere nede på siden kan du se hvor du kan være sommerevangelist.

Det praktiskeLæs mere

Kløften festival

28-30 juni
En festival, der forstår at trække alle de lokale i Haderslev til. Nogle sammenligner festivalen med en stor byfest i hjertet af Haderslev.
Vi holder parkeret ved Gammelting, der er placeret mellem festivalpladsen og byen, hvilket giver os rigtig mange forbipasserende i løbet af dagen. Der er både tale om dag- og natmission.

Tilmelding
Kløften festival
Gammelbro Camping

Gammelbro Camping

8-20 juli
Gammelbro Camping er Danmarks største campingplads, og her har vi næsten 14 dage, hvor vi får lov at fortælle om Jesus til børn, teenagere, unge og voksne. Sammen finder vi ud af, hvad du helst vil arbejde med i de dage, du er på Gammelbro Camping.
For mange er en tur til Gammelbro sammen med SnakTro (tidligere Cafébussen) blevet en af de største sommerferieoplevelse, de har haft og er vendt tilbage år efter år.

Du skal helst være over 20 år, før du kan være med på Gammelbro (undtagelsesvis har vi sommerevangelister med, der er 18 – 19 år – kontakt os eventuelt og få en snak om det). Derudover er det en fordel at være der minimum 4 – 6 dage for at få den fulde oplevelse.

Tilmelding

Klostermærken

10-12 august
Vi er i Løgumkloster – lige midt på markedet og samtidig i centrum af byen – hvor vi har mulighed for at få en snak med de forbipasserende om kristendom.
Det er en god blanding af børn, unge, familier og ældre, så der er noget for enhver. Vi er kendt i bybilledet, og mange kommer hen til os år efter år og fortsætter snakken om tro, hvor de slap sidste år.

Tilmelding
Klostermærken
Bork Havn Musikfestival

Bork Havn Musikfestival

På Bork Havn Musikfestival giver festival deltagerene den max gas – Og midt i festivallen har vi fået lov til at stille SnakTro cafeen op! På festivallen er deltagerne primært unge i alderen 15-20, og vi har meget gode erfaringer fra 2018 – Vi delte næsten 700 kopper ud!

Tilmelding

Wonderfestiwall på Bornholm

Wonderfestiwall på Bornholm er en hyggelig festival med deltagere i alle aldre. I år 2018 var der en smuk udsigt ned til Hammershus, og en masse samtaler med skønne mennesker. Vi har fået lov til at placere vores cafe blandt kræmmere og madboder, så der er et hav af mennesker – og muligheder!

Tilmelding
Wonderfestiwall på Bornholm
Å-festival

Å-festival

Ud over de ovenstående arrangementer hjælper SnakTro til på Å-festival d. 18-21 maj. Vi går vi rundt på pladsen og besøger folk i deres telte og campingvogne, tilbyder samtaler om stort og småt, beder for folk der ønsker forbøn. Hvis du er interesseret, så læs mere, overvej om der er en opgave der passer dig, og kontakt os.

Læs mere