Bliv forbønspartner

Vi vil gerne opfordrer dig til at blive en forbønspartner, og bede for vores arbejde. Vi tror på at Gud hører alles bønner! For at vores arbejde må lykkes, må Gud være med. Derfor ønsker vi også en masse forbøn! Derfor kan du hjælpe os med at blive en forbønspartner. En gang i måneden sender vi en mail rundt til vores forpønspartnere med bedeemner. Vi takker Gud for ting der går godt, og beder Gud hjælpe os med de opgaver vi er igang med, eller som vi snart skal igang med.

Hvis du gerne vil have en månedlig mail med takke og bede emner, kan du tilmelde dig på formularen. Du behøver ikke udfylde dit navn hvis ikke du har lyst. Ved at tilmelde dig denne formular modtager du én mail fra os per måned.

Hvis du gerne vil hjælpe os yderlige kan vi altid bruge frivillige kræfter. Vi har en dele kurser og arrangementer som vi altid godt kan bruge hjælp til. Vi har også en del gadeevenagelisations-grupper, måske endda i dit lokalområde, som du kan støtte. Du kan være med i evangelisation eller undervisning, og hvis ikke det er noget for dig, kan vi altid godt bruge en kage, som vi kan dele ud af, eller hjælp med at få lavet noget mad.

Derudover er SnakTro drevet af frivillige midler, og du kan læse mere om hvordan du kan støtte vores arbejde her.