Frivillig ved SnakTro

Hvad vil det sige at være frivillig ved SnakTro:

I SnakTro tror vi på at alle mennesker tror på et eller andet og vi tror også at det er sundt og godt at dele disse tanker om tro med hinanden. Det er derfor vi gør hvad vi gør. SnakTro kan dog desværre ikke snakke med alle mennesker, derfor bruger vi hvert år en hel del frivillige. Det kunne også være dig?
Når du er på tur som frivillig ved SnakTro indgår du i teamet på lige fod med os andre. Der er altså ikke et skel mellem de ansatte og de frivillige – på nær i forhold til det praktiske, det tager de ansatte sig af. Vi gør en del ud af ikke at lave et “A-hold” og et “B-hold” vi er et samlet team. Er du stadig lidt i tvivl om hvad det vil sige at være frivillig ved SnakTro, eller har du bare lyst til at vide mere, så kontakt os så tager vi en snak om det.

Praktisk omkring sommerevangelister:

  • SnakTro sørger for sine frivillige.
  • SnakTro refunderer dine rejseudgifter til og fra det sted, du skal være.
  • SnakTro sørger for, at du får kost og logi uden beregning.
  • SnakTro sørger for, at der altid er en erfaren evangelist til stede, som du kan bede om hjælp og vejledning fra.

Kan alle blive sommerevangelist?

Det kræver i udgangspunktet ingen erfaring at være frivillig ved SnakTro. Vi ser det at være frivillig ligeså meget som et oplærende forløb som en frivillig opgave. Vi tager en snak om dine behov og hjælper dig igennem alt det du har brug for.

Hvis du gerne vil klædes lidt bedre på inden du kaster dig ud i opgaven, så kan du tage på et af vores kurser.

Vores eneste krav er at du er evangelisk Luthersk og kan stå inde for Indre Missions værdier

Sådan tilmelder du dig:

  1. Du tilmelder dig her.
  2. Du vil blive kontaktet af SnakTro med henblik på at finde et arrangement til dig og modtager herefter en skriftlig bekræftelse på hvad vi har aftalt
  3. 2 – 4 uger før arrangementet afholdes, får du en mail, der indeholder praktisk oplysninger i forhold til det sted, du skal være
  4. Opstår der spørgsmål efter arrangementet, er du altid velkommen til at kontakte os

Frivillige i GadeTro

SnakTro har startet netværket af mennesker, der snakker tro på gaden i Danmark. Det kalder vi GadeTro. Netværket består af en række lokale grupper, der hver især står for at være i mission i deres lokalområde. Ud over at du kan blive en del af en allerede eksisterende GadeTro-gruppe, vil SnakTro meget gerne hjælpe dig med at starte en ny gruppe op, i dit lokalområde. Klik her eller kig på kortet for at se hvilke byer der allerede har en GadeTro. Læs mere på GadeTro.dk eller kontakt os for at høre nærmere.

Scroll to Top