Støt SnakTros arbejde

Når SnakTro er rundt i landet oplever vi at mange synes at SnakTro er et fantastisk koncept – det synes vi også. Vi oplever også at mange gerne vil støtte os på den ene eller anden måde. Der er faktisk flere måder du kan være med til at hjælpe SnakTro i det arbejde vi gør.

Du kan hjælpe os med at komme længere ud i landet. Det kan være du har kendskab til en efterskole, der gerne vil have besøg eller du sidder med i et festival-lederskab og kan se at SnakTro ville kunne bidrage positivt til jeres festival. Det kan også være et kræmmermarked eller lignende – der er faktisk ingen grænse. Hvis der er nogle mennesker, der kan snakkes med, så tror vi på at SnakTro har noget at byde ind med. Måske kan du hjælpe os ved at pege mennesker i vores retning. Det kan også være at din forening eller kirke har lyst til at gøre noget for jeres by så kan du støtte SnakTro ved at have os i tankerne når I planlægger hvad I kan gøre.

I SnakTro er vi med Far på arbejde og vi tror at al mission begynder med bøn. Derfor er én af de bedste og vigtigste måder du kan støtte SnakTro i vores arbejde gennem forbøn. Vi ved der sidder en masse rundt om i Danmark og beder for det som SnakTro laver. Men hvis du ønsker noget lidt mere konkret i din forbøn, så vil vi opfordre dig til at blive forbønspartner. Det betyder helt konkret at en gang i måneden sender vi en mail rundt til vores forpønspartnere med bedeemner. Vi takker Gud for ting der går godt, og beder Gud hjælpe os med de opgaver vi er i gang med, eller som vi snart skal igang med.

Hvis du gerne vil have en månedlig mail med takke og bede emner, kan du tilmelde dig på formularen. Du behøver ikke udfylde dit navn hvis ikke du har lyst. Ved at tilmelde dig denne formular modtager du én mail fra os pr måned.

Endelig kan du også støtte SnakTro økonomisk. SnakTro er udelukkende finansieret af indsamlede midler og dermed fuldstændig afhængig af frivillige gaver. SnakTro har et årligt budget på ca. 975.000 kr. til at dække drift og lønninger.

Helt konkret bliver de penge brugt til:

 • At vedligeholde det nye køretøj og den nye café.
 • At køre ud på efterskoler, byfester, markeder, festivaller, og lignende.
 • Når vi sidder på kontoret arbejder vi med:
  • At lave flere aftaler med efterskoler, byfester, festivaler og lignende.
  • At hjælpe lokale foreninger med at starte GadeTro projekter op i hele landet.
  • At lave og sponsorere nogle af materialerne til de lokale GadeTro projekter.
  • At holde kontakten til og mellem de forskellige GadeTro projekter.

Alle gaver til SnakTro er fradragsberettigede, da vi er en del af Indre Mission.
Vi opfordrer dig derfor meget frimodigt: Støt vores arbejde gennem bøn og/eller penge, så vi fortsat kan snakke om tro med folk.

Scan QR-koden og støt via mobilepay, eller tryk på et af nedenstående links og udfyld dine oplysninger.

Du kan også benytte kontonr. 7418 1046496

Scroll to Top