Om SnakTro

Et hold af evangelister

SnakTro er et hold af evangelister, der snakker om Jesus med mennesker, i alle mulige forskellige kontekster. Vi besøger en lang række efterskoler, hjælper til på en række festivaler og kræmmermarkeder, vi administrerer gadeevangelisations-netværket GadeTro, og vi udbyder kurser i evangelisation.

De ansatte ved SnakTro tager også rundt og underviser i forskellige sammenhænge; missionshuse, konferencer etc. I 2017 var vi rundt omkring i landet 97 dage – dog under navnet Cafebussen

SnakTro-teamet hjælper til med gademission i hele Danmark og har oprettet netværket GadeTro, der skal overskueliggøre hvor der er mission rundt omkring i Danmark. Desuden hjælper SnakTro-teamet til på gaden og er med alle GadeTro-afdelingerne ude på gaden mindst én gang hvert halve år.

Vi arbejder med på Indre Missions mission: Lede til Jesus.

Denne mission har vi og vil vi fortsat arbejde frem mod ud fra tre hovedfokus områder:

  • SnakTro indbyder til en snak, hvor vi alle kan forholde os til livets store spørgsmål og træffe et aktivt valg angående tro.
  • SnakTro gør evangeliet kendt, gennem åben dialog, så det kan opleves relevant for alle.
  • SnakTro udruster, støtter og sparrer med fællesskaber og enkeltpersoner til evangelisations- og diakonale-events.

Robert Svendsen
Daglig leder

tlf. 22 330 440
Robert@SnakTro.dk

Jakob Axelsen

jakob@snaktro.dk

 

Magnus Kristensen

Magnus@SnakTro.dk

 

Vores Setups

For at vi bedst muligt kan skabe en god dialog om tro, har vi en række udstyr som, vi kan stille op i hele landet. Vi har inddelt udstyret i disse vejledende pakker, som kan tilpasses ethvert behov.

Det helt store setup

Vores helt store setup består af vores kørende cafe på 10m x 2,5m med makise, to 3m x 3m pavillioner, og et A-skilt.

Udenfor ses vores grå café, hvorpå der er nogle spørgsmål, og en række hjemmesider man kan besøge. I den ene ende, er der en stor tv-skærm, hvorpå der som regel kører en rækker spørgsmål. Der er en række borde og stole, hvor forbigående hurtigt kan sætte sig ned, uden at føle sig forpligtet på mere. Ønsker man en længere og dybere samtale, kan man trække indenfor.

Indvendigt i cafeen har vi tre halvopdelte rum, hvor der er bænke og borde. Rummet prydes af tre skærme, der som regel viser nogle forskellige spørgsmål. Midt i caféen findes det lille te-køkken. I caféen spilles der ofte afdæmpet stemningsmusik, så ens samtale bliver sværre at overhøre.

De mindre setups

Fra det store setup kan vi plukke de dele der passer lige netop det sted vi skal hen.

Caféen: På en lang række efterskole kører vi ud og stille caféen op. På efterskolerne er der ikke behov for at skabe et uforpligtende rum for forbipasserende, og derfor behøver vi ikke stille pavillionerne op.

Pavillionerne: til forskellige byfester er der ikke altid plads til vores store setup. Der giver det bedst mening kun at have pavillionerne med, da vores primære mål er at skabe et uforpligtende rum for de forbipasserende, hvor man kan snakke om tro. Skulle nogle være interesseret i en længere og dybere samtale kan man trække lidt væk fra bordene, da det ikke er muligt at gå ind i caféen.

Teamet: Det mindste setup, er bare os! Vi er erfarne evangelister og principielt behøver vi ikke tage noget med. Vi kan sagtens indgå i jeres setup, eller endda stå helt uden noget! Vores erfaring er dog at selv et enkelt højbord med en kaffekande gør en verden til forskel hvad angår den stemning man skaber for samtalerummet. 

Læs Snaktro's historie

Gruppen SnakTro har eksisteret i mange år under navnet cafébussen.Vi har lavet om på formen af vores arbejde, men meget af det vi gør er stadig det samme.

Ledige stillinger

SnakTro søger pt ikke en volontør - men du er meget velkommen til at kontakte os for at høre hvornår der kan blive en plads til netop dig!

Sammensætning-af-busser

SnakTro's arbejde

SnakTro har en del forskellige arbejdsopgaver for at kunne evangeliserer i hele danmark. Her kan du læse om hvad dine støttepenge går til

Fritidsevangelist

Du kan blive ansat i Indre Mission som fritidsevangelist, for at inspirer til evangelisation i dit lokalområde. Dette kan gøres på mange måder, og SnakTro hjælper dig gerne med at finde ud af hvordan det bedst passer dig.

Gammelbro 2