Nye ansættelser ved SnakTro

Der har i den sidste tid været noget udskiftning i SnakTro teamet. Volontørerne er stoppet, og derfor sidder vi kun to mand tilbage til alt det praktiske og det administrative. Det er heldigvis ikke nok for der er mange, der gerne vil have besøg af SnakTro. Derfor siger vi nu velkommen til Anne Mette Bjerregaard og Erik Empleo Dahl Hansen 🙂

sen

Han virker måske bekendt i SnakTro regi og det er han også. Erik har været ansat som volontør siden februar 2018 indtil september 2018. Men pr. 1. September er Erik ansat som en deltidsstilling ved SnakTro.

Erik har læst en Bachelor i teologi på Menighedsfakultetet og læser nu kandidatgraden i teologi på Aarhus Universitet

Erik var, som volontør, meget med i udviklingen af SnakTros nye koncept; “GadeTro” og det skal han forsat være med til at udvikle og udføre.

Han er ansvarlig for GadeTro Aarhus, og har snakket tro og delt kaffe ud på lilletorv i nogle år.

Erik bor i Aarhus med sin hustru Heidi, og han er formand for Stjernen IMU.

Anne Mette Bjerregaard

Vi siger også velkommen til Anne Mette. Anne Mette er også kendt i SnakTro regi. Hun har flere gange hjulpet os som frivillig og det er også sådanhun hjælper os nu: i en frivillig tjeneste her ved SnakTro.

Anne Mettes kommer primært til at sidde i “maskinrummet” på kontoret, men vil også komme med SnakTro cafeen ud ind imellem.

Anne Mette skal sidde med nogle af vores administrative opgaver blandt andet noget af vores regnskab. Derudover vil Anne Mette også komme til at være den, der skal videreformidle hvad det egentligt er vi går og laver her i SnakTro, blandt andet med nyheder er på hjemmesiden og ikke mindst få vores forbønspartner mail til at gøre optimalt igen.

Anne Mette bor i Aarhus med sin mand Niels Kristian.

Rigtig hjerteligt velkommen til teamet – vi glæder os meget over alt det arbejde vi kan gøre sammen når I er med på teamet.

Og nu du alligevel læser med her, så vil vi lige gøre opmærksom på at vi stadig har en eller to volontør stillinger ledige – er det noget for dig eller én du kender? Og vi har ligeledes altid plads til flere, der vil gå ind i en frivillig tjeneste – kontakt os for at høre mere om det.